کد مطلب: 139311
گزارش تصويري;
پاسداران و بسيجيان شهرستان اردل با امام جمعه ديدار کردند
تاریخ انتشار : 1394/08/30
نمایش : 2437
فرمانده و جمعي از پاسداران و بسيجيان شهرستان اردل در دومين روز از هفته بسيج با امام جمعه اين شهرستان ديدار کردند.














به گزارش هفت چشمه، حجت الاسلام موسي سلمانپور امام جمعه شهر اردل در اين ديدار صميمي که به مناسبت هفته مبارک بسيج  با حضور فرمانده سپاه ، مسئول نمايندگي ولي فقيه، جمعي و پاسداران و بسيجيان شهرستان اردل برگزار شد اظهار داشت: بسيج از صدر اسلام تا کنون بوده و در هر جامعه و اجتماعي وارد شود تحول عظيمي را به سمت معنويت به وجود خواهد آورد.

سلمانپور افزود: بسيج در کنار حضور نظامي و همکاري با ساير نيروهاي مسلح؛ در عرصه هاي مختلف فرهنگي؛ سازندگي و علمي حضور پر شوري داشته و  در راه نگهباني از انقلاب و دستاوردهاي آن کوشا بوده است.

وي  گفت: بسيج يک تفکر و انديشه ناب است که در برهه هاي مختلف  از انقلاب  به داده نظام رسيده و باعث شکست توطئه دشمنان شده است.

انتهاي پيام/570ه
 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg